Elérhetőség

9400 Sopron

Lackner Kristóf u. 27. 
(MOMA Üzletház) 

TÉRKÉP

Hétfő - Péntek: 09:00 - 18:00 
Szombat: 09:00 - 13:00 

06-99/334-774 

06-70/458-3062 

06-70/381-3652 

www.babyland.hu

Termékajánló
Figyelem!

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára. 

TOP termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletek


Chicco Unico Plus autósülés 0-36 kg # Ombra

Chicco Unico Plus autósülés 0-36 kg # Ombra
  • Chicco Unico Plus autósülés 0-36 kg # Ombra
  • Chicco Unico Plus autósülés 0-36 kg # Ombra
  • Chicco Unico Plus autósülés 0-36 kg # Ombra
  • Chicco Unico Plus autósülés 0-36 kg # Ombra
  • Chicco Unico Plus autósülés 0-36 kg # Ombra
  • Chicco Unico Plus autósülés 0-36 kg # Ombra
94 990 Ft
Korcsoport: 0/1/2/3. Testsúly és Életkor: 0-36 kg, 0-12 év.

IsoFit hibrid telepítés az autóba: Isofix + járműöv (hibrid telepítés)

Fit-Kit ábrák: könnyen értelmezhető ábrás jelzések segítik, hogyan kell használni a gyerekülést, mely lépés követi melyiket, a gyerek növekedése szerint.

Autóba telepítés: Minden konfigurációban és életkorban együttesen kell telepíteni a gyerekülést az Isofix csatlakozással + az autó 3-pontos biztonsági övével, a maximális stabilitásért.

Ülésforgatás 180° hátra néző vagy előre néző irányba

A gyerekülést nem kell levenni és nem is lehet levenni a bázistalpról. A gyerekülést - mielőtt telepítenénk az autóba - fordítsuk a kívánt menetirányba. Ehhez elegendő a gyerekülés frontális részén lévő szürke kart meghúzni és átfordítani a gyerekülést 180°-ban, például előre néző irányból hátra néző irányba, vagy hátra néző irányból előre néző menetirányba. A Chicco Unico gyerekülés oldalsó irányba nem fordítható, a Chicco Unico egy 180°-ban forgatható ülés.

Magasfokú oldalvédelem

Az Unico gyerekülés teljes oldalvédelemmel rendelkezik! Az oldalütköző pontok hatékonyan vezetik el az oldalütközés esetén keletkező hatalmas ütközési energia egy részét, és segít azt a gyerekülés és autó vázán elvezetni, kevesebb ütközési erőhatást átengedve a gyermek testén. Az oldalütközők a gyerekülés mindkét oldalára rá vannak szerelve.

Használat a korcsoportok szerint:

Újszülött kortól (0+ korcsoport) 13 kg-ig: Hátranéző irányba fordítva, teljesen döntött pozícióba állítva kell használni a gyerekülést a jármű hátsó utasülésén vagy az első utasülésen kikapcsolt légzsák mellett. Ha at első utasülés nincs ellátva isofix csatlakozóval (általában nincs), ilyen esetben az Unico-t a hátsó utasülésere kell helyezni. A gyerekülés telepítése: hibrid, vagyis kötelező Isofix + az autó 3-pontos övével együttesen végezni, a maximális stabilitásáért. A gyermeket a gyerekülésbe a belső 5-pontos övvel kell bekötni. Az újszülöttek számára az ülésben komfortos, ergonómiailag megtervezett szűkítőbetét található, melyet a baba 9 kg-os testsúlyáig célszerű alkalmazni.

9 - 18 kg-ig (1 éves kortól 4 éves korig, 1-es korcsoport): Az ülést hátranéző és előrenéző pozícióban is használhatjuk, de javasolt minél tovább, amíg csak lehet, a hátranéző pozíciót alkalmazni. A gyerekülés telepítése: hibrid, vagyis kötelező Isofix + az autó 3-pontos övével együttesen végezni, a maximális stabilitásáért. A gyermeket a gyerekülésbe a belső 5-pontos övvel kell bekötni. Az övmagasságot a fejtámla emelésével együtt állíthatjuk.

15 - 36 kg-ig (3,5 éves kortól 12 éves korig, 2/3-as korcsoport): A gyerekülés telepítése: hibrid, vagyis kötelező Isofix + az autó 3-pontos övével együttesen végezni, a maximális stabilitásáért. Az ülésben gyermekünket rögzíthetjük a belső övekkel is, de el is távolíthatjuk azt, és használhatjuk az autóövet a gyermek rögzítésére. A fejtámla több magassági fokozatban állítható.

Termékjellemzők
Oldalütköző a jobb oldalvédelemért baleset esetére.

ISOFIT HIBRID TELEPÍTÉS: isofix és az autóöves telepítés együttesen szükséges a legjobb stabilitás érdekében.

Szabvány: ECE R44/04 , Isofix-es autókba

Kiszerelés: 1 db

Súly: 10.5 kg

Csomagolási méret: 58 x 53 x 63 cm

Csomagolási súly: 11.3 kg
  • Cikkszám
    571720
Webáruház készítés